середу, 23 листопада 2011 р.

Про почуття англійською


А пісня — це душа.
 З усіх потреб потреба.
Лиш пісня в серці ширить межі неба.
 На крилах сонце сяйво їй лиша.
Чим глибша пісня, тим ясніш душа.
І. Драч
Всім молодим людям  дуже подобається сучасна музика. Навіть важко уявити своє життя без неї. Її чути скрізь: по радіо, телевізору, в нічному клубі чи дискотеці, дзвінку мобільного телефона чи МР3 плеєрі юнаків і дівчат. Звичайно, скільки людей, стільки ж і смаків, тому і жанри у кожного різні – поп, рок, альтернативна музика, RNB, реп та інші. Але який би стиль музики вам би не подобався, ви не залишитеся байдужими до сучасних пісень, в яких розповідається про почуття. Це саме те, що є близьким кожному серцю, до якої б молодіжної субкультури ви не належали.

23 листопада в актовій залі нашої школи в рамках Дня іноземних мов відбувся концерт сучасної англійської пісні. В ньому взяли участь учні, які навчаються в класах з поглибленим вивченням англійської мови. Від нашого класу приймали участь Аня Мельникович та Яна Рогалевич, які зачарували глядачів не тільки гарним знанням англійської мови, а й чудовими вокальними даними. Аня виконувала дві пісні: Nickelback – Far Away та Selena Gomez & The Scene performing "Love You Like A Love Song". Яна зачарувала глядачів піснями Kelly Clarkson- AnytimeBecause Of You
Під час концертної програми учні не тільки співали ,а й представляли свої  презентації про відомих американських співаків та співачок. Хочеться відмітити їх гарну вимову та інтонацію. Ведучою конерту була чарівна, ще зовсім молода, але талановита вчителька англійскої мови Юлія Вікторівна, яка дуже чудово представляла учасників і спілкувалася з ними та публікою лише англійською мовою.
Всі пісні виконувались дуже професійно і коли учасники співали - глядачі аплодували стоячи. Учням дуже сподобалося все, тому й враження від концерту залишилися тільки позитивними.
На мою думку, такі концертні програми мають відбуватись кожного року, адже, співаючи та слухаючи англійську мову, ми знайомимося з сучасною культурою країн, мову яких вивчаємо, запам`ятовуємо незнайомі для нас слова й вирази, вчимося виражати свої почуття іноземною мовою. Сьогодні, як громадянам майбутньої європейської країни, для нас це надзвичайно важливо.
Поліна Дудар

Немає коментарів:

Дописати коментар