понеділок, 19 вересня 2011 р.

Відпочинок в лісництві "Албантово"



Так приємно, що осіннє сонечко все ще обігріває нас своїм ласкавим промінням і пестить нас гарними теплими днями. Саме тому, що нам подобається така осіння пора, ми вирішили не зволікати дома біля телевізора чи за комп’ютером, а побути разом, поспілкуватися, помилуватися краєвидами рідного міста, повеселитися і просто відпочити.
Місце відпочинку обрали заздалегідь і з нетерпінням чекали, коли настане та довгождана субота.

І ось… 17 вересня…9.30 година ранку… Всі збираються, метушаться перевіряють списки, щоб нічого не забути, вдягаються по-спортивному і вперед!
10.00… Ну невже турботливе батьківське серце забуде про дитину? Звичайно ж ні!!! На комфортних автомобілях, за кермом яких були люб’язні Вячеслав Валерійович Лінник, Олег Вікторович Самарцев, Василь Васильович Чубань, ми вирушили до лісництва «Албантово». Але це ще не все, за що турбувалися наші батькиJ! Адже, саме головне, щоб діти не були голодні: шашлики з курятини замаринували, овочів та винограду з дачі привезли, все для плову підготували, необхідний посуд привезли, солодощів накупляли! «Все найкраще (і найсмачніше) дітям!» - саме такий девіз був у наших батьків того дня.
10.30 ранку… Всі речі вже розпаковані. Ось і настав час розпалювати монгал. Звичайно, це робили наші чоловіки – Вячеслав Валерійович та Максим Лінники, які ні на хвильку не відходили від нього, аби все було зроблено як слід. Вячеславу Валерійочу взагалі потрібно дати нагороду «Найкращий кухар 10-А», адже саме він приготував абсолютно всі страви на вогні. І все було настільки смачне, що за вуха не відтягнеш, за що всі учасники походу йому щиро вдячні. Плов був настільки добрий на смак і красивий на вигляд, що хоч до кулінарного журналу відсилай таємниці приготування! А в цей час під керівництвом справжніх господинь Наталії Леонідівни Лінник і Ольги Іванівни Косміної дівчата вправно і залюбки нарізали овочі, робили салати та накривали стіл.
День вдався на славу, справді відпочили і тілом і душею: поспілкувалися на березі спокійного Каховського водосховища, попозували для фотографій, пограли в мафію і волейбол. Не можна залишити поза увагою кумедну гру, коли кожному потрібно було відгадати слово, яке було написане на лобі на аркушику паперу, задаючи питання учасникам гри. От все же посміялися!!!
Звичайно, і про майбутнє поговорили, і про наші сподівання і задачі на цей начальний рік і на рік наступний.
Так приємно, що всі діти у неформальній обстановці відкриваються зовсім з іншої сторониJ А ще приємніше, коли ти відчуваєш турботу про тебе інших людей Так тримати, 10-А!!! Всім дякую за похід!
Фото можна переглянуи тут

1 коментар: