середу, 12 жовтня 2011 р.

Вибори Президента відбулися

11 листопада 
в Енергодарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня №7 пройшла учнівська конференція на тему   
Вибори Президента школи”

 На чергу денну виносились наступні питання:
·        Затвердження структури самоврядування ЕЗОШ №7;
·        Виступ кандидатів у Президенти та довірених осіб;
·        Обговорення та затвердження плану роботи учнівського самоврядування;
·        Затвердження правил поведінки учнів у школі;
На конференції були присутні 98 чоловік – це учні школи(представники від кожного класу), батьки, вчителі.
Відкрила учнівську конференцію директор школи Любов Георгіївна Мисик, яка в своєму виступі зазначила: «Керувати школою – це досить складне завдання. Президент керуватиме учнівським самоврядуванням, тож він має бути дійсно гідним цієї посади. Свою роботу він має спрямувати так, щоб 669 учням нашої шкільної родини кожного ранку хотілось переступати поріг школи. Кандидати в президенти – це найдостойніші люди нашої школи, які користуються повагою не тільки в шкільному колективі, а й у нашому навчальному закладі. Кожен з кандидатів має свою програму, яку він має втілити в життя і, звичайно, успіх цієї програми багато в чому залежатиме і від того наскільки тісно працюватиме майбутній президент з батьківською громадою. Тож бажаю всім успіху!»
Голова Ради школи Людмила Миколаївна Немашкало під час свого виступу зупинилась на громадському самоуправлінні навчальним закладом, а також побажала майбутньому новообраному президенту стати ще кращим, щоб він з гордістю міг сказати «Я учень 7 школи!».
Про структуру учнівського самоврядування розповів Едуард Назаренко, учень 11-А класу.
В виборах президента брали участь:

·                    Косміна Наталія 10 – А клас

·                    Бізяєва Валерія 10 – Б клас

·                    Головач Вероніка 9 – А клас                  

·                    Буциченко Ірина 9 – Б клас

 Від нашого класу в виборах президента школи приймала участь Наталія Косміна, яка виступила на конференції з наступною програмою.



  Підтримували від нашого класу Поліна Дудар і Аня Мельникович, які гідно представили її як майбутнього президента, розповіли про її позитивні якості і якості лідера.

 Наталка дуже ретельно готувалася, але, нажаль удача того дня була не на її боці. В голосуванні взяло участь 368 учнів школи. Голоси розділилися наступним чином: 

Звичайно, нам дуже прикро, що Наталка не стала президентом, але як би не було, і який би вибір не зробили учні школи, для нас вона буде найкращою, найдобрішою і найталановитішою подругою і однокласницею. Сподіваємося, що наступного разу, коли Наталя буде приймати участь у такого роду заходах, вона обов’язково переможе! Ми з тобою, Наталко, і завжди тебе підтримаємо, незалежно від того, чи є ти президентом школи, чи ні!

Немає коментарів:

Дописати коментар